Topp 3 sporty spilleautomater

Sportspill er uten tvil noen av de mest populære spillene på nett. Siden man kan finne et stort antall høykvalitets spilleautomater med en rekke idretter hos utallige norske casino, har vi besluttet å ta for oss de tre beste. Det er bare å lese videre, for her er noe for alle og enhver. Etter vår mening er dette de tre beste sportsautomatene, som omhandler ulike sportsgrener med alt fra fotball til boksing. I tillegg er de alle utviklet av de aller beste spillutviklerne i bransjen. Her snakker vi om utviklere som NetEnt og Playtech.

Vi har selvsagt også tatt hensyn til at alle spillene kan spilles på alle typer mobiltelefoner, samt på både pc og mac. Vi har også lagt vekt på at automatene tilbyr mye action, akkurat slik vi som liker sport vil ha det. Her skal man som sagt kunne finne litt for alle og da må man ha med automater som byr på både wildcards, scatters, multiplikatorer, bonusspill og selvsagt en hel bråte med gratisspinn. Har du lady luck på din side, kan det bli en meget så lønnsom hviledag.

Football: Champions Cup – NetEnt

Vi starter med en av verdens mest populære sporter og en automat som er utviklet av en av de aller mest populære spillutviklerne i bransjen, NetEnt. Den svenske utvikleren har gjennom mer enn 20 år utviklet flere av de aller beste spillene og automatene du kan finne på nett i dag. NetEnt er kjent for å utvikle automater innen de aller fleste felt og tema, og det skulle bare mangle at de også har tatt for seg sportens verden. Med Football: Champions Cup, har de gitt oss en herlig automat med fem hjul, 20 gevinstlinjer, gratisspinn, wilds, bonusspil og nonstop action fra første spinn.

Vi er spesielt svake for bonusspillet, Penalty Shootout, og de meget aktive wildsymbolene som er langt mer aktiv på Football: Champions Cup, enn de er på mange andre automater. Dette er en gjennomført flott automat som også kan spilles uten ekte penger. Vi anbefaler dog at du setter noen kroner selv, ettersom automaten har en RTP på nesten 97%.

Frankie Dettori’s Magic Seven – Playtech

Nyt en dag på veddeløpsbanen med Frankie Dettori’s Magic Seven. Denne automaten gir deg muligheten til å oppleve seriøs spenning man ellers bare finner på store løp som Grand National og Norsk Derby. Automaten er i vår mening den aller beste automaten med hesteløp som tema. Automaten er meget lett å komme i gang med, og du trenger ikke mye erfaring med spill på nett for å kjenne glede og spenning når spillet starter. Frankie Dettori’s Magic Seven har mange flotte faktorer, men automatens største appell er uten tvil de to hjertepumpende bonusfunksjonene.

Fisticuffs – NetEnt

Fisticuffs er nok en automat fra NetEnt, som vi bare ikke kan unngå å ta med på topp tre. Denne automaten ble lansert i 2017, men er satt i en helt annen tidsepoke. Automaten tar en med tilbake til en tid da menn var menn og boksing ikke hadde verken vektklasser eller dagens fancy utstyr. Spillet er satt på bakgrunn av en boksering fra tidlig 1900-tallet og NetEnt skuffer på ingen måte hva gjelder lydbilde, grafikk eller spillopplevelse.

Fisticuffs tilbyr med 5 hjul, 10 betalingslinjer og utallige sjanser til å vinne stort via funksjoner som Straight Wilds, Diagonal Wilds og Stacked Wilds. Med fargerik grafikk og utrolig morsomme animasjoner er dette den perfekte aktiviteten når du trenger en pause fra treningen. NetEnt gjør en glimrende jobb med å gi deg som spiller et innblikk i hvordan sporten var for 100 år siden. Dette er underholdning på høyt nivå og vi elsker at man i bakgrunn kan høre pianisten spille, akkurat slik det var før i tiden da boksing ofte ble arrangert på byens teaterscene eller på de lokale markedene.

Vi håper du liker vår topp 3-liste over de beste spilleautomatene med sportstema og vi lover å komme tilbake med en full topp 10-liste innen kort tid.

Privacy Policy