Startskuddet har gått for 1 divisjon i innebandy

bandy-nor92Årets sesong i 1. divisjon innebandy vil kunne by på ekte fyrverkeri, der vi så langt har fått servert et saftige overraskelser. Først skal vi ta turen innom Teglverkshallen i Drammen, der NOR92 kjempet en tøff og iherdig kamp mot Vålerenga.

Laget, som ledes av Michael Sjöqvist fikk en tøff start på sesongen mot de eldre, og mer rutinerte gutta fra Oslo øst. Kampen endte i et tap på 8-3, og det var tydelig skuffelse å spore hos drammenslaget. Gutta fikk en god start på kampen, med ledelse på 1-0 etter få minutter. Det endret seg likevel raskt, og NOR92 lå under 1-3 før den første perioden var ferdigspilt. Skader hos noen av de beste spillerne hjalp heller ikke på lagmoralen, og NOR klarte aldri å snu skuta rundt. Vålerenga var rett og slett fysisk sterkere, tøffere og fokuserte på å dekke skudd.

Hvorvidt de klarer å rykke opp gjenstår å se, men de har hvertfall ambisjonene på plass! NOR92 har gjort det klart at de planlegger en kort visitt i første divisjon, og håper å rykke opp allerede i 2016/2017 sesongen. Slik vi ser det, har laget fortsatt en lang vei å gå med flere tunge utfordrere på menyen. Her gjelder det å snu skuta, og rette fokuset mot neste kamp der laget møter Brummundalen på bortearena. Her har Drammensgutta gode sjanser til å sanke inn noen viktige poeng, mot et hjemmelag som har slitt i motvind den siste tiden. Ta en titt på kamprapporten hos NOR92 for å lese flere detaljer.

Fra Drammen til Brummunddal

Det var sannelig ikke bare NOR92 som gikk på en smell i seriestarten! Brummunddal IBK led samme skjebne i sin debut mot Bækkelaget på bortebane. Laget åpnet sterkt de første 5 minuttene, men måtte etter kort tid legge seg på defensiven i det utfordrerne viste seg å bli for sterke. Kampen endte i et tap på 17-2, som lett kunne ha vært sminket på med bedre samarbeid i de bakerste rekkene. Bækkelaget fortsatte å presse på, og målvakten Daniel Halvorsen fikk seg en real støkk mot slutten av perioden. Det er tydelig at Brummundalen har en lang vei å gå før de kan matche tungvekterne i 1 divisjon. Les mer om kampen ved å klikke deg inn på Brummudal IBK sin kamprapport.

Hamarlaget Ajer tar i mot Lillestrøm på hjemmebane den 30 September, og vi gleder oss til å se resultatet. Laget har ligger i hardtrening denne sommeren med mål om å utfordre de beste lagene i serien. De er nødt til å ta noen tøffe tak for å kjempe om opprykk til Eliteserien. Vi venter i spenning!

Privacy Policy