Bandy: Den fullstendige oddsguiden

Internasjonalt er bandy en stor idrett, og det er også en idrett som alle tippeselskaper tilbyr odds på. Det å spille på odds på bandy er med andre ord lekende lett. Det eneste som skal til er å registrere en spillekonto, gjøre et innskudd og så finne den kampen du vil spille på. Dette er derimot det eneste som kreves for å spille, hva som kreves for å vinne i det lange løp er derimot en helt annen sak. Vi gir deg de beste tipsene for å lykkes med å satse penger på bandy.

Finn en bookmaker

Første skritt er å finne noen å spille hos. Her er det flere ting som du bør ta hensyn til. Hva slags bonuser som tilbys til lojale spillere, hvilke innskuddsgrenser og betalingsmetoder som kan benyttes og ikke minst hvor raske uttak du kan gjøre, og hva disse eventuelt koster deg. Hvor lett det er å få hjelp fra kundeservice når du trenger det, og hvilke åpningstider disse har, er også viktig for mange spillere. For å raskt få en oversikt over ulike bookmakere er det lurt å bruke en samleside for bookmakere, slik at du lett kan sammenligne de ulike alternativene som du har. Noen ganger kan dette også gi deg ekstra bonuser, dersom du ikke har spilt hos disse bookmakerne før.

Gjør forarbeidet

Når du skal tippe kan du så klart tippe på hva du vil. Hva det er lurt å tippe på er derimot en annen historie. Du kan enten velge å tippe etter hva diverse eksperter sier er lurt, eller så kan du gjøre ditt eget forarbeid. Ved å sette deg skikkelig inn i resultatene og historikken til de ulike lagene og spillerne kan du gjøre deg et eget bilde av hva som er det mest sannsynlige utvalget. Å på denne måten kunne gjøre en egen kvalifisert gjetning, for det er det å spille på odds går ut på, kan du noen ganger treffe bedre enn hva ekspertene gjør, men dette krever at du har mye informasjon tilgjengelig. Å opparbeide ditt eget arkiv med informasjon og resultater kan derfor være avgjørende for å vinne i lengden.

Plasser din innsats

Når du så har bestemt deg for hva du vil satse på er det på tide å finne den kampen du vil spille på. De fleste bookmakere har en egen kategori for bandy, siden dette er en populær idrett. Når du har funnet kampen er det på tide å sjekke hvilke odds som tilbys. Det kan også være lønnsomt å sjekke flere bookmakere, da det ofte tilbys forskjellige odds. Det å spille hos mer enn én spilloperatør er derfor lurt. Når du sjekker ulike odds kan det også for dette være lurt å sjekke en sammenligningsside. Mange av nettcasinoene som også tilbyr odds bruker forresten samme bookmaker, så pass på at du sjekker hos flere forskjellige, som bruker andre leverandører av odds. Bruk gjerne en sammenligningsside som for eksempel denne.

Singel eller kombinasjon?

Mange tilbyr ikke bare muligheten til å spille på resultatet i én kamp, men også muligheten til å plassere en kombinasjonskupong. Om dette er lurt eller ikke er det evige spørsmålet når du spiller på odds. Å spille på kun utfallet av en enkelt kamp gir deg så klart en større vinnersjanse, men noen ganger en ganske så beskjeden gevinst. Hvis det er en stor gevinst du vil ha, kan det være bedre å spille på en kombinasjonskupong, siden dette vil gi større gevinster, men dermed også lavere vinnersjanser. Det å spille på en kombinasjon hvor det i utgangspunkter er dårlige odds er derfor en rimelig dårlig strategi. Hvis du spiller på to kamper bør i det minste én av dem ha gode odds, slik at vinnersjansen blir større.

Privacy Policy